News.ua


Рада може ухвалити законопроєкт про олігархів на цій сесії — Корнієнко

Июль 01
13:50 2021

Верховна Рада може ухвалити в другому читанні президентський законопроєкт про деолігархізацію (№5599) на цій парламентській сесії за умови, якщо народні депутати не подадуть до нього великої кількості поправок.

Таку думку висловив перший заступник голови фракції «Слуга народу» у ВР Олександр Корнієнко під час брифінгу у парламенті, передає кореспондент Укрінформу.

«Я думаю, якщо до нього (законопроєкту №5599 «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)» – ред.) не буде подано великої кількості поправок, ми ухвалимо його в другому читанні на цій сесії», – сказав Корнієнко.

Читайте також: «Слуги народу» готові дати понад 200 голосів за законопроєкт про олігархів — депутатка

Як повідомляв Укрінформ, 2 червня Президент вніс на розгляд Верховної Ради законопроєкт №5599 «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)». Голова Верховної Ради Разумков прогнозував, що парламент до кінця сесії розгляне в першому читанні законопроєкт №5599.

Читайте також: Арахамія прогнозує більш як 240 голосів за проєкт закону про олігархів

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки на засіданні у середу, 30 червня, рекомендував парламенту ухвалити в першому читанні відповідний документ.

Сьогодні, 1 липня, відбудеться позачергове засідання Верховної Ради, ініційоване Президентом Володимиром Зеленським. Народні депутати планують розглянути на ньому і законопроєкт №5599.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Названо 6 найкращих альтернатив Google Play Store у 2024 році

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua