News.ua


Проєкт Укрінформу «По цимбалах з Романом Цимбалюком»: Чого чекати від Брюсселя

Февраль 19
04:49 2022

У понеділок, 21 лютого, о 9.00 вийде черговий випуск передачі «По цимбалах з Романом Цимбалюком». Цього разу відбудеться розмова з власним кореспондентом Укрінформу в Бельгії Дмитром Шкурком про те, як ЄС і НАТО проходять «перевірку Україною».

У прямому ефірі Київ-Брюссель на Youtube-каналі Укрінформу почуєте, як Євросоюз реагує на загрозу нової війни в Європі і яку допомогу Україна може отримати від НАТО у боротьбі проти російської агресії? Чи «світить» Україні членство в ЄС і в НАТО? Чому Росія ігнорує існування Євросоюзу? Чим європейці можуть допомогти у звільненні тимчасово окупованих територій України і чим Україна може допомогти ЄС у розбудові європейської «стратегічної автономії» та оборони?

Нагадаємо, 7 лютого Укрінформ розпочав цикл передач «По цимбалах з Романом Цимбалюком», присвячених українським та міжнародним подіям тижня, які подаватимуться в інтерпретації Романа та крізь призму країн, у яких працюють кореспонденти агентства. У двох попередніх випусках на зв’язку були власкори Укрінформу в Нью-Йорку і Берліні. 

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

пристрої, що працюють без електрики

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua