News.ua


Президент ввів у дію рішення РНБО про санкції проти ряду фізичних та юридичних осіб

Апрель 22
14:49 2023

Президент України Володимир Зеленський своїми указами увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України про застосування персональних спеціальних економічних й інших обмежувальних заходів до 40 фізичних та 382 юридичних осіб.

Як передає Укрінформ, відповідні документи оприлюднені на сайті глави держави.

Так, згідно з указом №235/2023, Президент ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 22 квітня 2023 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» проти фізичних осіб — громадян російської федерації, громадян Швейцарії, Ірану та Республіки Малі. Всього до списку потрапили 40 осіб.

Також відповідно до цього указу під економічні й інші обмежувальні заходи потрапили 60 юридичних осіб, серед яких — товариство з обмеженою відповідальністю «Авіакомпанія Далекосхідна КСМ», публічне акціонерне товариство “Росбанк”, так зване «міністерство у справах громадянської оборони, надзвичайних ситуацій і ліквідації наслідків стихійних лих донецької народної республіки», Центральної виборчої комісія російської федерації. Окрім цього, до цього списку включили юридичних осіб, які зареєстровані у Франції, Швейцарії, Тайвані, Німеччині, Вірменії.

Указом №236/2023 Президент увів у дію рішення про застосування персональних санкцій до 322 російських юридичних осіб, серед яких — акціонерне товариство «Науково-виробнича корпорація «Космічні системи моніторингу, інформаційно-керуючі та електромеханічні комплекси» та державне унітарне підприємство «Ростовський-на-Дону науково-дослідний інститут радіозв’язку».

Читайте також: Країни G7 розглядають майже повну заборону їхнього експорту до росії

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський своїми указами увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2023 року про застосування персональних спеціальних економічних й інших обмежувальних заходів до 438 фізичних осіб та 254 юридичних.

Фото: ОП

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Мультфільм «Думками навиворіт 2» встановив рекорд із касових зборів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua