News.ua


Прем’єрка Фінляндії закликає прийняти Україну до ЄС з відкритими обіймами

Январь 17
18:30 2023


Щойно Україна виконає необхідні вимоги, її слід прийняти до складу Європейського Союзу. 

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це під час виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі заявила прем’єр-міністр Фінляндії Санна Марін.

“Україна подала заявку на вступ до ЄС. На мою думку, коли вони відповідатимуть критеріям, нам слід прийняти їх з відкритими обіймами”, — сказала Марін.

Читайте також: Фінляндія готова долучитися до передачі танків Україні – МЗС

На її переконання, “необхідно надіслати Україні посил надії”. “Йдеться не лише про війну, це також повоєнна історія, шлях надії, що вони можуть з нашою допомогою збудувати суспільство й стати успішним народом зі світлим майбутнім для себе та своїх дітей”, — зазначила прем’єр.

За словами Санни, попри розпал війни, “слід дивитися у майбутнє, й, сподіваюся, попереду Україну та українців воно чекає світліше”.

Як повідомляв Укрінформ, 23 червня 2022 року глави держав та урядів Європейського Союзу ухвалили рішення щодо надання Україні статусу країни-кандидата на входження до ЄС.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ціни на нафту впали через очікування зниження світового попиту

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua