News.ua


ППО знищила близько 70 дронів із другої партії БПЛА, яку отримала росія з Ірану – Ігнат

Декабрь 26
13:36 2022


Українська протиповітряна оборона знищила близько 70 дронів із другої партії безпілотників, що надійшли з Ірану до росії і якими рф упродовж останніх двох тижнів атакувала територію України.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат.

«Як відомо, до росії надійшла друга партія дронів. Перша нараховувала майже чотириста безпілотників. Зараз ми маємо з нової партії чотири хвилі атак минулого та позаминулого тижня. Близько 70 БПЛА знищено протиповітряною обороною. Тож ворог ще має безпілотники, і теж треба готуватися та посилюватися до майбутніх атак з їх застосуванням, особливо це стосується об’єктів критичної інфраструктури», – наголосив речник.

Читайте також: Ігнат про вибухи в Енгельсі: Це наслідки російської агресії

Він зауважив, що у разі, якщо Іран попри обіцянки не припинить постачати рф безпілотники та інше озброєння, необхідно продовжувати тиск на цю країну.

Як повідомляв Укрінформ, з 1 до 20 грудня силами ППО і ЗСУ було збито 67 іранських дронів-камікадзе Shahed.

Раніше Президент Володимир Зеленський повідомив, що російська федерація у ніч з 18 на 19 грудня атакувала Україну 34 дронами-камікадзе типу Shahed із нової партії, яку поставив Іран загальною кількістю 250 штук.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Как носить трикотажное платье летом 2024: модный пример от Приянки Чопры

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua