News.ua


Повені в Афганістан забрали щонайменше п’ятнадцять життів

Май 27
02:20 2024


В Афганістані нові раптові повені, спричинені сильними дощами, забрали життя щонайменше п’ятнадцятьох людей

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Associated Press.

У суботу ввечері повені сталися у північно-східній провінції Бадахшан та північній провінції Баглан.

У Файзабаді, столиці провінції Бадахшан, через повінь загинула родина із десяти людей, розповіли у місцевому департаменті з боротьби зі стихійними лихами. Рятувальникам вдалося дістати із води лише тіло загиблої матері.

Кілька людей загинули, щонайменше 40 будинків було зруйновано стихією у провінції Баглан, поінформували в місцевому управлінні стихійними лихами, не надавши детальнішої інформації. Водночас за словами місцевого чиновника, який говорив на умовах анонімності, наразі у провінції виявили тіла п’яти жертв внаслідок великої води, тоді як рятувальники продовжують пошуки загиблих.

Читайте також: У Вірменії повінь зруйнувала дороги та затопила будинки

Як повідомляв Укрінформ, 18 травня щонайменше 50 людей загинули внаслідок нових сильних дощів та повеней у центральному Афганістані.

Раніше 11 травня Всесвітня продовольча агенція ООН заявила, що в Афганістані раптові повені, спричинені незвично сильними сезонними дощами, забрали життя понад 300 людей і зруйнували понад 1000 будинків.

Ілюстративне фото: arabnews.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Работа в Украине: кто может зарабатывать 40 тысяч

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua