News.ua


Помер ексдепутат Ради Андрій Антонищак

Март 27
11:00 2024

Помер депутат Верховної Ради 8 скликання Андрій Антонищак.

Як передає Укрінформ, про це співголова парламентської фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко повідомляє у Фейсбуці.

«Зранку отримали сумну звістку. Помер наш колега, депутат ВР попереднього скликання Андрій Антонищак. Андрій воював, був поранений. Але тоді пронесло», — зазначила Геращенко.

За її словами, війна наздогнала Антонищака в тилу, підірваним здоровʼям.

«Ми зідзвонювалися час від часу, Андрій дуже гостро переживав ситуацію на фронті, обговорювали забезпечення підрозділів і гуманітарну допомогу. В парламенті Андрій був в команді Народного фронту, ми разом працювали в коаліції. Памʼятаємо тебе, друже…Найщиріші співчуття родині», — наголосила Геращенко.

Як повідомлялось, Андрій Антонищак народився 23 червня 1969 у Новому Роздолі Львівської області. Координатор 1-го батальйону оперативного призначення Національної гвардії України. Народний депутат України VIII скликання, член парламентської фракції партії «Блок Петра Порошенка», колишній член Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Суперкомп’ютер Aurora встановив абсолютний рекорд зі швидкості передачі даних

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua