News.ua


Перша група українських пілотів готова до навчань на винищувачах F-16 – Politico

Август 05
07:52 2023


Перша група з 8 українських пілотів уже готова до навчань на американських винищувачах F-16. 

Як передає Укрінформ, про це Politico повідомило з посиланням на офіційного представника США, який розповів про це на умовах анонімності.

«Як тільки союзники затвердять план навчання, пілоти одразу ж почнуть процес освоєння. Однак, дата початку навчань поки що невідома», — розповів чиновник.

Також зазначається, що в межах навчань ще 20 пілотів пройдуть спеціальні курси англійської мови у Великій Британії уже цього місяця. Загалом навчатимуть, ймовірно, 32 пілотів – стількох людей достатньо для двох ескадрилій.

Читайте також: Штати й союзники розглядають різні місця для навчань українців на F-16 — Білий дім

Як повідомляв Укрінформ, за словами речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, відправлення українських пілотів до Європи, де вони опановуватимуть літаки F-16, відбудеться в кінці літа.

Фото: Defensie.nl

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На півдні Польщі вночі у депо згоріли десять автобусів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua