News.ua


Пасажири Укрзалізниці зібрали понад мільйон гривень на FPV-дрони «Грім»

Сентябрь 18
20:27 2023


Пасажири, які подорожують потягами АТ “Укрзалізниця” зібрали понад мільйон гривень на FPV-дрони “Грім” для Сил оборони України.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі. 

“Кожен, хто подорожує потягом, може допомогти Силам оборони. Для цього потрібно купити чай від Gemini. Частина коштів з кожного пакетика йде на безпілотники для військових”, — ідеться в повідомленні.

Як зауважив Федоров, за три місяці в потягах продали 183 500 пакетиків чаю, зібравши 1 009 250 грн. Далі гроші передадуть через платформу UNITED24 на закупівлю дронів-камікадзе.

Читайте також: «Армія дронів» за тиждень уразила рекордну кількість російських гармат

“Дякую всім за підтримку. Продовжуйте подорожувати Укрзалізницею та допомагати військовим”, — наголосив урядовець.

Як повідомляв Укрінформ, у межах проєкту «Армія дронів» на передову відправляються 1000 одиниць техніки, у тому числі автоматизовані турелі українського виробництва і роботизовані наземні платформи.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

РФ за останній час арештувала активів європейських банків на загальну суму в понад €700 млн

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua