News.ua


Парубій заявляє про стеження за депутатом Київради від «Євросолідарності»

Март 31
04:28 2021

Член депутатської фракції у Верховній Раді «Європейська солідарність» Андрій Парубій розповів, що депутат Київської міської ради від «ЄС» Віктор Кононенко виявив, що за ним стежить поліція.

Про це Парубій заявив під час виступу з трибуни парламенту на позачерговому засіданні ВР у вівторок, передає кореспондент Укрінформу.

«Встановлено незаконне політичне стеження проти депутата Київської міської ради від «Європейської солідарності» Віктора Кононенка», — заявив Парубій.

Політик зазначив, що Віктор Кононенко протягом 2015-18 років очолював об’єднаний штаб СБУ в зоні проведення АТО, є бойовим генералом, ветераном війни, працював заступником голови СБУ.

Читайте також: У «Євросолідарності» назвали фейками інформацію про зв’язки Порошенка з Медведчуком

«Проросійські бойовики визначали дуже велику ціну за його голову. І як професіонал, Віктор Кононенко бачить більше, ніж може бачити неспеціаліст. Він виявив за собою стеження ще тиждень тому. Сьогодні, припускаючи, що стеження можуть вести російські бойовики, найманці або бандити, Віктор Кононенко вжив заходів із з’ясування їхніх особистостей. Натомість, вони пред’явили посвідчення працівників поліції. Брудна спецоперація була зірвана», — сказав Парубій.

У «Європейській солідарності» вважають, що стеження поліції за Кононенком може бути пов’язане з заявами про нібито причетність партії та особисто Петра Порошенка до розфарбовування Офісу Президента і розбиття шибок будівлі ОП.

Читайте також: СБУ викликала Медведчука та Порошенка на допит — джерело

«Петро Порошенко направив до суду позов проти МВС і особисто Антона Геращенка з вимогою визнати цю інформацію недостовірною, такою, що принижує його честь і гідність, завдає шкоди його репутації», — додав Парубій.

Він зазначив, що це вже не перший випадок стеження за політичною силою.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 20 березня під Офісом Президента пройшла акція на підтримку засудженого активіста Сергія Стерненка. Її учасники розписали будівлю протестними написами, розбили скло вхідних дверей та підпалили табличку на фасаді ОП.

В Офісі Президента завдані будівлі збитки оцінили попередньо у 2 млн грн.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Польські спецслужби виявили «прослушку» в місці виїзного засідання уряду

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua