News.ua


Остін переконаний у підтримці України в обох палатах Конгресу США

Ноябрь 21
07:32 2023

Україну підтримують в обох палатах Конгресу США, тож робота над схваленням допомоги Києву продовжиться.

Про це міністр оборони Сполучених Штатів Ллойд Остін заявив на брифінгу у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я й надалі бачу підтримку обох партій в обох палатах Конгресу. Я знаю, що є деякі речі, над якими нам потрібно продовжити роботу, щоб отримати схвалення додаткового запиту, і ми продовжуватимемо працювати з Конгресом, щоб зробити це”, – сказав глава Пентагону.

Остін поінформував, що й далі відповідатиме на запитання членів Конгресу. Він наголосив, що події в Україні мають значення для всього світу.

“Це стосується міжнародного порядку, заснованого на правилах. Йдеться про те, щоб ми жили не у світі, де диктатор може одного разу прокинутися і вирішити анексувати власність свого мирного сусіда. Це не той світ, у якому ми хочемо жити. Тому це більше, ніж просто про Україну. Це — про міжнародний порядок, заснований на правилах”, – заявив очільник Міноборони США.

Читайте також: США продовжать давати Україні все необхідне для успіху на полі бою — глава Пентагону

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони США Ллойд Остін на слуханнях у Сенаті щодо масштабного пакета реагування на виклики національній безпеці наголосив, що перемога України й Ізраїлю в протистоянні збройній агресії Росії й тероризму ХАМАС визначатиме безпеку у світі, в якому житимуть наступні покоління.

Минулого тижня президент США Джо Байден підписав законопроєкт про тимчасове фінансування уряду для уникнення шатдауну, але без додаткової допомоги Україні та Ізраїлю. За словами посла України в США Оксани Маркарової, дискусії стосовно схвалення допомоги тривають, і це може відбутися вже наступного місяця.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Вийшло перше музичне відео, повністю створене моделлю ШІ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua