News.ua


Орландо Блум приїхав до України

Март 26
11:10 2023


Британський актор та посол доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блум приїхав із візитом до України.

Про це він написав в Інстаграмі, передає Укрінформ.

«Сьогодні я прибув до України для моєї першої поїздки з 2016 року. Відтоді як я був тут, я навіть не міг уявити, що війна може поширитись на всю країну. Але сьогодні мені пощастило почути дитячий сміх у дитячій точці «Спільно», яку підтримує ЮНІСЕФ — безпечному, теплому та затишному місці, де діти можуть гратися, навчатися та отримують психосоціальну підтримку», — зазначив він.

За його словами, таких центрів тут понад 180.

Читайте також: Зірка «Гри престолів» виставив лот на благодійний аукціон Prozorro.Продажі

«Той, який я відвідав сьогодні, відкритий під землею на станції метро, заради безпеки дітей. На кілька годин щодня батьки можуть залишити тут своїх маленьких дітей і дати їм відчуття нормальності, можливість пограти в ігри та просто побути дітьми. Тут також є багато приладдя для мистецтва та рукоділля, щоб діти могли творчо виражати себе, подалі від тиску, що наростає в зоні бойових дій. Дітям в Україні потрібно повернути дитинство», — наголосив Блум.

Як повідомляв Укрінформ, за даними ЮНІСЕФ, близько 3,3 мільйона дітей в Україні потребують допомоги, а 1,5 мільйона з них травмовані війною.

Фото: instagram/orlandobloom

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Прем’єр Хорватії візьме участь у Саміті миру

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua