News.ua


Обстріли України лише зміцнюють міжнародну антиросійську коаліцію — глава МЗС Канади

Январь 25
11:44 2023

Постійні обстріли росією цивільної енергетичної інфраструктури України лише посилюють рішучість Канади домогтися української перемоги.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це на своїй сторінці у мережі Твіттер написала міністр закордонних справ Канади Мелані Жолі.

“Поговорила із G7 та іншими міжнародними партнерами стосовно координації реакції на обурливі обстріли росією енергетичної інфраструктури в Україні. У той час, як путін зневажає міжнародне право та змушує український народ страждати, наша підтримка України лише зміцнюється”, — заявила Жолі.

Читайте також: ЄС має посилити санкції проти технологічного сектору рф – глава МЗС Чехії

Нагадаємо: минулого тижня міністр оборони Канади Аніта Ананд прибула із неанонсованим візитом до України, під час якого оголосила про намір передати ЗСУ 200 сучасних бронеавтомобілів Senators.

Читайте також: Після російських погроз Єврокомісія збільшує макрофінансову допомогу для Молдови

Раніше Джастін Трюдо пообіцяв купити для України систему протиракетної оборони NASAMS. Бронеавтомобілі та система ППО обійдуться державній скарбниці Канади у близько 500 млн дол.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Президент Гани вважає, що до переговорів про врегулювання війни треба залучити РФ та Китай

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua