News.ua


Новини 3 квітня: перший транш від МВФ, Україна повністю припинила імпорт електроенергії

Апрель 03
21:16 2023

Про транш від МВФ. Україна отримала перший транш від МВФ у межах нової програми розширеного фінансування — сума становить 2 млрд спеціальних прав запозичень, або близько 2,7 млрд дол.

Про структурні маяки. Міжнародний валютний фонд опублікував 19 структурних маяків, які Україна пообіцяла виконати в рамках програми співпраці на 15,6 млрд дол.

Про імпорт електроенергії. «Укренерго» не застосовує відключення споживачів у жодній області попри вище споживання, імпорт електроенергії відсутній.

Про Японію і російську нафту. Японія почала купувати російську нафту за ціною, що перевищує верхню межу в 60 доларів за барель — Токіо домоглось від США винятку, заявивши, що потребує його для забезпечення доступу до російських енергоносіїв.

Про «Укртатнафту». Бюро економічної безпеки повідомило про підозру колишньому директору «Укртатнафти», який перебуває під вартою, в ухиленні від сплати ще 687 мільйонів гривень податків. Компанія додатково перерахує в бюджет несплачені кошти.

Ексклюзив ЕП

Андрій Яворський, GlobalLogic, про український ІТ-ринок, ChatGPT і про те, як штучний інтелект замінить митницю

Що чекає український ІТ-ринок у 2023 році? Як ChatGPT та розвиток штучного інтелекту загалом змінять життя людей?

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Расходы на одного военного в Украине: сколько нужно денег

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua