News.ua


Новини 27 вересня: в ОП вважають легку девальвацію гривні корисною, штрафи для ФОПів зменшать

Сентябрь 27
22:48 2023

Про підготовку до зими. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що до зими Україна посилить протиповітряну оборону енергетики, це буде унікальний для світу захист.

Про Uber. Підприємство-партнер всесвітньо відомої платформи пасажирських перевезень Uber ухилилось від сплати 40 мільйонів гривень податку.

Про розмінування. Зараз в Україні сертифіковано 17 операторів протимінної діяльності, 29 — в процесі сертифікації і ще 40 -до неї готуються.

Про гривню. Заступник глави Офісу президента Ростислав Шурма вважає корисною для економіки легку контрольовану девальвацію гривні.

Про штрафи. Державна податкова служба заявляє, що з 1 жовтня будуть суттєво зменшені штрафи для фізичних осіб-підприємців за продаж товарів та послуг без використання РРО.

Ексклюзиви ЕП

Електромобілі штовхають ЄС на торговельну війну з Китаєм. Що відбувається?

Градус протистояння між сторонами підвищується, а першим каменем спотикання стали електромобілі.

Архітектор Олег Дроздов: Київ розвивається завдяки «пожиранню» сходу і півночі

Яких людей в Україні немає, щоб здійснювати відбудову, та як «спекуляція» перетворює ландшафт Києва на екологічну катастрофу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Закарпатті взяли під охорону печерну стоянку кам‘яного віку

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua