News.ua


Новини 12 червня: УЗ запустила продаж квитків в жіночі купе, податкові пільги поки не чіпатимуть

Июнь 12
22:59 2023

Про «Укрзалізницю». АТ «Укрзалізниця» запустила проєкт послуги жіночих купе в деяких поїздах дальнього сполучення.

Про податкові пільги. Законопроєкт № 8401 щодо скасування з 1 липня податкових пільг для бізнесу ймовірно не ухвалюватимуть у другому читанні, а відтак, пільги для бізнесу будуть збережені ще певний час.

Про Каховську ГЕС. Внаслідок підриву росіянами дамби Каховської ГЕС поблизу Нікополя просіла ділянка залізничного полотна.

В «Укргідроенерго» заявили, що у найближчій перспективі потерпати від проблем з водопостачанням через руйнування Каховської ГЕС і розливу водосховища будуть 4 області, а до Криму вода не надходитиме щонайменше рік.

Про гральний бізнес. Після початку розслідування Бюро економічної безпеки (БЕБ) гральний бізнес сплатив за п’ять місяців цього року в чотири рази більше податків ніж за весь минулий рік.

Про «Укроборонпром». Реформа держконцерну «Укроборонпром», що полягає в його перетворенні на акціонерне товариство, лишається заблокованою — перед її затвердженням на засіданні уряду зникли ключові пункти, які довзволяли зареєструвати нову оборонну компанію.

Ексклюзив ЕП

Обмінники і банки не приймають пошкоджені і старі банкноти. Чому це стало проблемою?

Українцям стало складно продавати готівкові долари. Чому так сталося і що робити зі старими та пошкодженими банкнотами?

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У США закликають владу Грузії спільно привести закон про «іноагентів» до стандартів ЄС

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua