News.ua


Нічна атака: майже всі ракети ворог спрямував на центральні регіони

Июнь 06
10:17 2023


Переважно всі ракети під час обстрілу в ніч на 6 червня були спрямовані на центральні регіони України.

Про це керівник Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк повідомила в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

«Знову атака авіацією, знову з напрямку Каспію. І використовував ворог ті ракети, які він ще може собі дозволити — Х-101/555», — зазначила вона.

За її словами, майже всі ворожі ракети були спрямовані в напрямку центру України, зокрема Київської області.

Гуменюк зазначила, що морські ракетоносії не залучалися до атаки і були заведені до пунктів базування, що може свідчити про те, що «в окупантів зараз немає того потенціалу «Калібрів», який би вони могли застосувати».

Читайте також: ППО збила над Дніпропетровщиною два дрони-камікадзе і крилату ракету

«Цілком ймовірно, що поки є можливість використовувати ракети типу повітря-земля, вони будуть це робити, а «Калібри» притримують для подальших атак», — сказала вона.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 6 травня Силами та засобами ППО в повітряному просторі навколо столиці було виявлено і знищено понад 20 повітряних цілей ворога.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Китаї знайшли скам’янілість бабки віком 165 мільйонів років

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua