News.ua


Негода на Одещині паралізувала рух транспорту на низці автодорогах 

Ноябрь 26
13:03 2023

Фото: ДСНС

Через сильну заметіль рух на автодорозі М-15 Одеса — Рені перекрито для всіх видів транспорту, а на М-28 Одеса — Южне — для великовантажних транспортних засобів.

Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

«Через посилення негоди рух на автодорозі М-15 Одеса-Рені (на м. Бухарест) перекрито для ВСІХ видів транспорту. Також введено обмеження в русі для великовантажних транспортних засобів на автодорозі М-05 Київ — Одеса», — йдеться в повідомленні.

За словами голови Одеської ОВА Олега Кіпера, перекриття доріг триватиме орієнтовно 12 годин.

Зазначається, що інформація про відновлення руху автотранспорту буде надана додатково.

Також повідомляється, що в низці районів області автобуси приміського значення також припинили курсування через перекриття доріг. Зокрема перекрито рух в Болградському, Ізмаїльському та Білгород-Дністровському районах.

Адміністрація області просить всіх водіїв не виїжджати з дому, а перечекати несприятливі погодні умови. Наразі на дорогах слизько, є замети, непроїзні місця, затори та ДТП.

Економічна правда.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Розвідники за ніч знищили декілька одиниць військового транспорту й техніки росіян

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua