News.ua


NAUDI став співорганізатором Першого американсько-українського Саміту виробників зброї

Май 24
05:03 2024

Перший щорічний американсько-український «Саміт Свободи» пройде у Вашингтоні 5-7 червня 2024 року.

Головним заходом в рамках Саміту стане оборонно-промислова конференція, на якій представники NAUDI поінформують західних партнерів про потенціал українського ВПК та проведуть низку перемовин з американськими компаніями про співробітництво у сфері виробництва зброї.

«Треба враховувати, що американський ВПК — потужний лобіст власних інтересів на капітолійському пагорбі. Якщо Україна буде в фокусі їх інтересу, ми зможемо добитися, тих політичних рішень, які потрібні нашій державі» — наголосив заступник голови NAUDI Сергій Висоцький.

Як зазначив Висоцький, унікальність цієї події дасть змогу можливість мультирівневого діалогу з представниками США щодо підтримки України.

«Важливо розуміти, яким чином нам достукатись до представників влади в Вашингтоні й тих політичних кіл, які приймають там рішення», — зазначив він.

Окрім оборонної конференції в рамках Саміту також пройдуть спільна американсько-українська ветеранська конференція та благодійний гольф-турнір.
Facebook

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Наступний Саміт миру можуть провести до президентських виборів у США — глава МЗС Швейцарії

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua