News.ua


На вихідних в Україні сніг та морози до 18°, а з понеділка — потепління

Январь 13
00:05 2024


Наприкінці тижня в Україні все ще буде холодно, проте вже з неділі морози поступово відступатимуть. Погода на вихідних 13-14 січня буде похмурою і сніжною, у деяких регіонах очікуються снігопади до 3-5 мм.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, у суботу по всій Україні буде холодно та хмарно. Найнижче стовпчики термометрів опустяться на сході та півночі країни: до -9…-13 °С удень і до -16…-18 °С уночі. У центральних областях очікується -6…-9 °С (до -13 °С уночі), у південних та західних – -2…-5 °С (до -10 °С уночі).

Майже в усіх регіонах, крім сходу України, сніжитиме. На заході та в центрі очікується до 3 мм опадів, до сильного снігу (до 5 мм) варто підготуватися мешканцям Київської та Черкаської областей.

У неділю у східних областях термометри вдень покажуть -6…-9 °С (до -14 °С уночі), на півдні, південному сході та заході очікується близько 0 °С. У Кіровоградській області та північних регіонах середня денна температура становитиме -4…-7 °С (до -15 °С уночі), у центральних і північно-західних областях — близько -2…-4 °С (до -5…-8 °С уночі). При цьому через високу вологість і поривчастий вітер на вулиці здаватиметься холодніше.

Читайте також: В Україну йде нове похолодання — до 16° морозу

Сніг у неділю падатиме в усіх регіонах, окрім Одеської та Чернівецької областей. Особливо сильно сніжитиме на Закарпатті, у Київській, Запорізькій і Луганській областях. На решті території України опади будуть незначними.

Новий тиждень розпочнеться з потепління по всій Україні. У понеділок у західних, північних і центральних областях термометри покажуть близько 0 °С, на півдні та південному сході – +2…+4 °С. У Донецькій і Луганській областях температура вдень становитиме -1…-3 °С, але вночі буде холодно — до -8…-10 °С.

Погода на початку тижня буде хмарною. На півночі країни, у Львівській, Закарпатській, Рівненській, Волинській, Луганській і Донецькій областях пройде невеликий сніг.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Смартфон iPhone 16 Pro Max може запропонувати вражаючий час автономної роботи

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua