News.ua


На Сумщині ЗСУ знищили п’ятьох загарбників біля перекинутого «Уралу» із награбованим майном

Апрель 07
04:12 2022


Бійці Збройних сил України знищили п’ятьох загарбників, ще трьох взяли у полон біля перекинутого «Уралу», набитого награбованим майном українців.

Про це генпрокурор Ірина Венедіктова поінформувала у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Звісно, перепрошую, але якими треба бути недорозвиненими бовдурами (на додачу до всього решти, звісно), щоб крутитися біля перекинутого «Уралу», набитого награбованим майном українських громадян, добре знаючи, що наші близько й ось-ось ввічливо попросять записатися на аудієнцію з Жириновським? Звісна річ, підійшли бійці ЗСУ, 5 із 8 відкобзонили, а 3 взяли в полон», — поінформувала Венедіктова.

За її даними, це все сталося у середу у Дептівці Сумської області.

Читайте також: Повітряні сили ЗСУ за добу знищили літак, безпілотник та крилату ракету

«Навіть перед лицем смерті чи полону (якщо пощастить) не грабувати у них не виходить. Однак послідовні», — зазначила Венедіктова.

Як повідомлялося, з 24 лютого триває російське вторгнення до України. рф обстрілює та руйнує ключові об’єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Президентка Швейцарії: У комюніке визначили чіткі рамки у трьох сферах на шляху до миру

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua