News.ua


На РНБО завтра розглянуть п’ять питань, зокрема — персональні санкції

Июнь 17
17:21 2021

Під час зсідання РНБО, яке відбудеться 18 червня, планується роглянути п’ять питань порядку денного.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба РНБО.

«18 червня 2021 року о 17:00 розпочнеться засідання Ради національної безпеки і оборони України (Офіс Президента України, вул. Банкова, 11)», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, серед питань, винесених на розгляд РНБО: розгляд Стратегії розвитку оборонно-промислового комплексу України; питання щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій); доповідь голови Державної служби геології та надр України щодо стану виконання рішення РНБО України від 19 березня 2021 року «Щодо стану справ у сфері надрокористування», уведеного в дію Указом Президента від 25 березня 2021 року № 122.

Читайте також: Гетманцев пояснив, чому саме РНБО формуватиме реєстр олігархів

Крім того, одне питання буде розглянуто в закритому режимі. І п’ятим пунктом порядку денного засідання зазначено «різне».

Посля завершення засідання відбудеться брифінг секретаря РНБО Олексія Данілова, орієнтовно о 18.00, повідомили в пресслужбі.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Нуланд переконана в успіху України у протидії агресії РФ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua