News.ua


На президентських виборах найближчим часом переміг би Зеленський

Сентябрь 08
01:44 2021

У разі проведення президентських виборів найближчим часом найбільше голосів у першому турі отримав би чинний глава держави Володимир Зеленський, якого підтримали б 31,1% українців із тих, хто визначився з вибором.

Як передає Укрінформ, про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг».

«Якби найближчим часом відбулися вибори Президента, то 31,1% проголосували б за В.Зеленського (серед тих, хто голосуватиме та визначився з вибором), порівняно з початком серпня його рейтинг зріс з 27 до 31%», — інформують соціологи.

На другому місці лідер «Європейської солідарності», експрезидент Петро Порошенко, якого підтримали б 13,3%.

Далі йдуть один з лідерів ОПЗЖ Юрій Бойко, за якого проголосували б 10,9%, лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко (9,2%), лідер партії «Сила і честь» Ігор Смешко (6,1%), колишній прем’єр Володимир Гройсман (5,7%), народний депутат Євген Мураєв (5,7%), лідер Радикальної партії Олег Ляшко (4,1%), спікер парламенту Дмитро Разумков (3,7%), експрем’єр Арсеній Яценюк (3,1%). Підтримка інших кандидатів нижче 2%.

Антирейтинг очолює, за даними опитування, Порошенко: 45% не проголосували б за нього за жодних обставин. Крім того, 38% не проголосували б за Тимошенко, 35% — за Бойка, 25% – за Ляшка, 24% — за Зеленського. Також кожен шостий-сьомий не проголосував би за жодних обставин за Яценюка, лідера «Свободи» Олега Тягнибока та Мураєва.

Читайте також: Рейтинг довіри до політиків очолює Зеленський

Опитування проводилося протягом 2-4 вересня серед 2500 респондентів віком від 18 років в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviews — телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,0%.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Миколаївщині через влучання дрона пошкоджений будинок культури, виникла пожежа

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua