News.ua


На Київщині затримали депутата, який за $45 тисяч обіцяв «вирішити» земельне питання

Октябрь 26
04:16 2022


У Київській області затримали та оголосили підозру депутату, який обіцяв вирішити питання зміни цільового призначення земельних ділянок та забезпечити зняття з них арешту.

Як передає Укрінформ, про це Київська обласна прокуратура повідомляє у Фейсбуку.

За процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату міської ради та колишньому заступнику голови однієї із сільських рад Київської області за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману.

За даними слідства, депутат разом зі спільником запевнили громадянина в тому, що можуть допомогти вирішити питання зміни цільового призначення земельних ділянок та затвердження детального плану території. Також вони повідомили чоловіку, що нібито мають зв’язки у правоохоронних та судових органах і забезпечать зняття арешту з цих земельних ділянок у Бучанському районі (площею 3,7 га), на яких планується будівництво котеджного комплексу, та закриття кримінального провадження. Свої послуги підозрювані оцінили у 45 тис. доларів США.

Зловмисники були затримані одразу після одержання другої частини коштів в сумі 35 тис. доларів.

Читайте також: На Київщині за хабар у ₴350 тисяч затримали начальника районної військової адміністрації та його радника

За клопотанням прокуратури підозрюваних узяли під варту з можливістю внесення застави в розмірі понад 1,2 млн грн кожному.

Під час санкціонованого обшуку у фігурантів вилучено понад 100 тис. доларів США, засоби зв’язку, зброя та набої.

Як повідомляв Укрінформ, у серпні Служба безпеки України викрила у Києві управлінця держпідприємства при отриманні хабаря у 150 тис. грн за оренду держмайна.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Користувачі Apple масово скаржаться на таємниче блокування облікових записів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua