News.ua


На Херсонщині загарбники обмежують пересування українців без паспортів рф

Апрель 02
07:45 2023


росіяни продовжують примусову паспортизацію населення тимчасово захоплених районів Херсонської області. Зокрема, в Генічеську та Стрілковому на блокпостах обмежують пересування громадян України, які не отримали паспорти рф.

Таку інформацію Генштаб ЗСУ оприлюднив у Фейсбуку, передає Укрінформ.

«Під час обшуків повідомляють, що громадяни України, які не отримали російські паспорти, після четвертого перетину блокпоста отримають заборону на в’їзд та виїзд. Також російська окупаційна «влада» з метою привласнення нерухомості громадян України активно підробляє документи на право власності на житлові приміщення та бази відпочинку, шляхом фальсифікації договорів купівлі-продажу та дарування», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Невизнання паспортів рф, виданих на захоплених територіях України: Європарламент ухвалив рішення

Як повідомлялося, на тимчасово захопленій росіянами території Луганської області «трудові відносини» з людьми без російського громадянства зберігаються до 1 липня.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Голосіївському районі столиці відновили електропостачання

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua