News.ua


На Донеччині через обстріли РФ троє людей загинули і двоє поранені

Май 26
23:17 2024


Сьогодні, 26 травня, російська армія продовжила обстріли Донеччини, загинули троє людей, двоє отримали поранення.

Про це у Фейсбуці повідомляє Донецька обласна прокуратура, передає Укрінформ.

«26 травня 2024 року окупанти обстріляли м. Сіверськ. Внаслідок атаки на подвір’ї будинку загинула 86-річна жінка. Крім того, під приціл російської армії вкотре потрапило м. Часів Яр. Від отриманих травм, несумісних з життям, загинув чоловік 42 років, який перебував на вулиці. Отримала поранення спини 54-річна місцева жителька. Їй надано медичну допомогу. Попередньо, вказані населені пункти ворог обстріляв з артилерії», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Харківщині внаслідок російських обстрілів загинули двоє людей, поранені дев’ятеро

Як зазначають у прокуратурі, також війська держави-агресора завдали удару по Красногорівці. Внаслідок влучання засобів ураження загинув містянин 46 років, а 66-річного чоловіка поранено. Тип зброї, яку російські військові використали проти мирного населення, встановлюється.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу російські війська вбили одного жителя Донецької області і ще п’ятьом завдали поранень.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Цены на мясо в Украине выросли: причина

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua