News.ua


На Дніпропетровщині нічні обстріли пошкодили енергетичну інфраструктуру та підприємства

Март 09
09:36 2023


Через ворожі обстріли в Дніпропетровській області серйозно пошкоджена енергетична інфраструктура та промислові підприємства. В області застосовуються екстрені відключення світла.

Про це в Телеграмі повідомляє голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Укрінформ.

«Окупаційна армія рф тероризувала Дніпропетровщину протягом усієї ночі. Ворог атакував область ракетами, дронами, гатив і з важкої артилерії… . Серйозно пошкоджено енергетичну інфраструктуру та промислові підприємства. Наслідки атак нині ліквідовують», — написав Лукашук.

Через ворожі обстріли в області застосовуються екстрені відключення світла. Внаслідок цього було «знеструмлено каналізаційно-фільтрувальні станції на лівому березі міста Кам’янське. Через відсутність світла у Першотравенську поки що припинено водопостачання».

Зазначається, що 34-річний чоловік загинув, ще одна дівчина 28 років і хлопець 19 років постраждали внаслідок обстрілу Червоногригорівської громади на Нікопольщині. Поранених шпиталізували. Ворог майже всю річ атакував громаду з РСЗВ: там пошкоджено 12 приватних будинків, одна господарська споруда зруйнована і ще дев’ять понівечено, зачепило й лінію електропередач.

Читайте також: У Харкові після нічної атаки не працює метро і наземний електротранспорт

З важкої артилерії окупанти завдали удару і по Нікополю. У місті пошкоджено чотири п‘ятиповерхівки. На щастя, без жертв.

Вранці під обстріл потрапила Марганецька громада. Понівечено приватний будинок.

Щодо атак дронами та ракетних ударів. Є влучання у Нікопольському, Криворізькому, Дніпровському та Павлоградському районах. Одна людина загинула, ще двоє зазнали поранень.

Раніше повідомлялося, що сили ППО збили над Дніпропетровщиною сім ворожих ракет.

Фото: pixabay.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Китай опублікував плани створення угруповання з 10 000 супутників

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua