News.ua


МЗС спростовує причетність України до підготовки заколоту в Грузії

Сентябрь 18
19:47 2023

Міністерство закордонних справ України наголосило, що інформація грузинських спецслужб про причетність української сторони до підготовки заколоту в країні не відповідає дійсності.

Про це заявив речник МЗС України Олег Ніколенко у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Він зауважив, що зовнішньополітичне відомство звернуло увагу на заяви представників грузинського силового блоку про нібито залученість української сторони до підготовки заколоту в Грузії.

“Ця інформація не відповідає дійсності. Нинішня грузинська влада вчергове намагається демонізувати Україну, аби вирішити свої внутрішньополітичні питання. Українська держава не втручалася, не втручається і не планує втручатися у внутрішні справи Грузії”, – прокоментував дипломат.

Читайте також: Конституційний суд Грузії розгляне подання про імпічмент президентки Зурабішвілі

Як повідомлялося, раніше спецслужби Грузії заявили, що група осіб планувала заворушення в країні з метою зміни влади насильницьким шляхом у жовтні-грудні. Одними з організаторів заколоту грузинська сторона називає засновників Грузинського легіону та заступника голови Служби військової розвідки Георгія Лорткіпанідзе.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Кабмін ухвалив низку кадрових змін, зокрема у Міноборони

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua