News.ua


Місію України при НАТО вперше очолить жінка — Кулеба

Май 23
06:15 2021

Незабаром має відбутися призначення глави Місії України при НАТО, яку вперше очолить жінка.

Кандидат наразі проходить безпекову сертифікацію, заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в коментарі журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Наразі завершується оформлення посла до НАТО. Скоро буде призначений. Там не потрібен агреман, при міжнародній організації потрібно пройти безпекову сертифікацію, і саме зараз людина її проходить. Це нова кандидатура, це буде перша жінка-посол України при НАТО в історії», — зазначив Кулеба.

Читайте також: У МЗС кажуть, що не готували візит Єрмака до Штатів

Як відомо, Місія України при НАТО — дипломатичне представництво при міжнародній організації, засноване з метою забезпечення постійного співробітництва України з Альянсом та участі у Раді Євроатлантичного партнерства. Посада глави Місії вакантна із серпня 2019 року.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Банки в управлінні Фонду гарантування вкладів у квітні отримали ₴701,6 мільйона

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua