News.ua


Мер Львова зустрівся з Папою Римським

Декабрь 07
17:53 2022


Мер Львова Андрій Садовий та очільник Першого медичного об’єднання Львова зустрілися з Папою Римським Франциском. На зустрічі також була присутня дружина Садового.

Про це Андрій Садовий повідомив у своєму Телеграмі, передає Укрінформ.

«Я був здивований, коли отримав цю пропозицію. Ми разом з Катериною, Олегом Самчуком та Сергієм Кіралем ретельно готувались до зустрічі. Кілька хвилин, щоб сказати все, що потрібно, усе, що важливо», — написав він.

Садовий оприлюднив фото дерев’яного хреста – символа перемоги добра і правди, “пораненого” осколком російської ракети.

«Поранений, але НЕЗЛАМНИЙ, як усі українці. Цей осколок витягнули з тринадцятирічної дівчинки Насті. Папа про це знає. Думаю, кожен дуже чітко зрозумів символізм», — йдеться у дописі.

Читайте також: Папа Римський порівняв війну рф проти України з нацистською «операцією Рейнгард»

Зазначається, що глава католицької церкви благословив хрест, і тепер він подорожуватиме церквами світу, щоб спонукати всіх вірних молитись за Україну. Ще один такий хрест залишиться в нього, щоб кожного дня нагадувати про ціну, яку платять українці за правду та свободу.

Також Садовий додав, що серед тем зустрічі були наслідки російської агресії та проєкт #UNBROKEN, який запустили у Львові, щоб лікувати, протезувати та реабілітувати українців, які постраждали від війни.

Фото: Андрій Садовий / Телеграм

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Как стресс заставляет нас стареть быстрее: 5 опасных последствий

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua