News.ua


Лозова на Харківщині отримає €700 тисяч гранту на Service Hub для малого підприємництва

Июль 30
16:42 2023


Місто Лозова на Харківщині отримає 700 тис. євро грантових коштів, за які створять Service Hub для малого підприємництва.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Лозівської міської громади Сергій Зеленський, передає Укрінформ.

“Рекордно великий проєкт підтримки бізнесу плануємо реалізувати у Лозовій. Ось у цій будівлі на 1 мікрорайоні маємо облаштувати два поверхи для підприємців, які надаватимуть побутові послуги. Пройшли конкурсний відбір за Програмою розвитку ООН. Починаємо готувати необхідні документи. Сума грантової допомоги складає понад 700 000 євро”, — повідомив Зеленський.

Він зазначив, що ініціатива має назву “Service Hub” – простір для місцевого та переміщеного бізнесу в Лозівській громаді”.

Читайте також: Спрощення для бізнесу на час війни: ВР ухвалила законопроєкт у першому читанні

Проєкт “Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)” реалізується ПРООН за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA (“Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі”), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. У рамках проєкту відібрано 12 громад, які отримають фінансування своїх ініціатив для бізнесу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Что делать, если Резерв+ показал статус розыска: ответ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua