News.ua


Лідери G7 обговорять додаткові санкції для білорусі, якщо вона вступить у війну проти України

Октябрь 11
14:22 2022


Міністр закордонних справ Франції Катрін Колонна заявляє, що білорусь буде попереджена про додаткові санкції у разі її вступу до війни рф проти України.

Про це вона сказала в ефірі радіо Франс-Інтер, передає кореспондент Укрінформу.

Зокрема, на питання щодо білорусі, яка може вступити у війну проти України, Колонна відповіла, що білорусі не варто цього робити.

“Я можу вам сказати, що в розмовах лідерів G7, які зберуться сьогодні, питання білорусі, безсумнівно буде на порядку денному. Треба попередити цю країну, що будь-яка додаткова підтримка війни, яку росія веде в Україні, призведе до додаткових санкцій. Нагадаю вам, що білорусь вже під санкціями”, — сказала Колонна.

Читайте также: росіяни вже завезли до білорусі 32 іранські дрони і планують доставити ще – розвідка

Як повідомлялося, президент США Джо Байден та лідери країн «Групи семи» (G7) проведуть у вівторок відеонараду щодо ситуації в Україні на тлі російських ракетних атак по українських містах.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Дефицит специалистов: метро Киева увеличит интервал движения поездов

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua