News.ua


Кулеба зустрівся з індійським колегою — говорили про безпеку та Формулу миру

Март 29
13:29 2024

Міністри закордонних справ України та Індії Дмитро Кулеба та Субраманьям Джайшанкар провели оглядове засідання міжурядової комісії — говорили про двосторонні відносини, глобальну безпеку та Формулу миру.

Про це глава української дипломатії повідомив у соцмережі X, передає Укрінформ.

«У Нью-Делі я мав щиру та всебічну розмову з Субраманьямом Джайшанкаром про українсько-індійські двосторонні відносини, ситуацію в наших регіонах та глобальну безпеку. Особливу увагу ми приділили Формулі миру та подальшим крокам на шляху її реалізації», – зазначив він.

Дмитро Кулеба додав, що разом з індійським колегою вони співголовували на оглядовому засіданні українсько-індійської міжурядової комісії та домовилися відновити рівень співпраці між двома країнами, який існував до розв’язаної Росією повномасштабної війни, а також визначити нові перспективні проєкти для виведення наших відносин на наступний рівень.

Читайте також: Кулеба в ході візиту до Нью-Делі намагатиметься переконати індійську сторону підтримати Україну

Як повідомляв Укрінформ, Дмитро Кулеба 28-29 березня перебуває в Індії з візитом на запрошення свого індійського колеги.

Фото: Х Дмитро Кулеба

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Каннский фестиваль 2024 лучшие образы звезд

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua