News.ua


Київська опера анонсувала цикл «Музика для дорослих»

Май 12
20:50 2023


Протягом 24-28 травня Київська опера покаже три опери та три балети у межах програми «Тиждень у Київській опері, або Музика для дорослих».

Про це директор — художній керівник Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва (Київської опери) Петро Качанов повідомив в інтерв’ю Укрінформу.

«Далеко по сусідству» – це унікальний балет, постановка балетмейстера Артема Шошина. Ми ще до війни його поставили. Це фактично віддзеркалення історії Маркеса «Сто років самотності». Але на сцені, у балеті кілька поколінь проживають своє життя за 40 хвилин», — зауважив Качанов.

Читайте також: Любов до справедливості: чим актуальна вистава з Наталією Сумською в ролі мільярдерки

За його словами, у театрі відбудуться покази опер «Ромео і Джульєтта» Гуно, «Шлюбний вексель, або Щастя за добу» Россіні, «Богема» Пуччіні, а також балету Станковича «Майська ніч» та неокласичних балетів – «Далеко по сусідству/Історії у стилі Танго».

Як повідомляв Укрінформ, у Київській опері (Київський муніципальний академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва) з 17 до 19 травня відбудуться концерти гурту Aviator та співаків Віктора Павліка й Марії Бурмаки.

Перше фото з сайту kyivoperatheatre.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Пакистан евакуює студентів після нападу у Бішкеку

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua