News.ua


Кадрові питання: Арахамія каже, що в четвер Рада голосуватиме за чотирьох міністрів

Ноябрь 03
15:16 2021

Верховна Рада на засіданні в четвер, 4 листопада, голосуватиме за призначення міністрів з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, оборони, економіки та міністра з питань стратегічних галузей промисловості, а також призначатиме керівника Апарату парламенту.

Про це на брифінгу у Верховній Раді сказав голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, передає кореспондент Укрінформу.

«Завтра буде чотири (міністри — ред.) і пан Штучний (кандидат на посаду керівника Апарату ВР Вячеслав Штучний — ред.)», — сказав він.

Голова фракції «СН» уточнив, що нового міністра екології Рада поки не призначатиме. За словами Арахамії. на засіданні уряду оберуть чинного заступника міністра Руслана Стрільця тимчасово виконуючим обов’язки міністра, а через один-два тижні буде визначена основна кандидатура на посаду міністра.

Читайте також: Резнікова хочуть призначити міністром оборони, у віцепрем’єри делегують Верещук — Арахамія

Крім того, за словами Арахамії, у четвер першим питанням депутати розглянуть законопроєкт №3205 «Про Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві», а потім — законопроєкт №5600 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

Як повідомляв Укрінформ, у середу депутати звільнили Романа Абрамовського з посади міністра захисту довкілля та природних ресурсів, Олексія Любченка — з посади першого віцепрем’єр-міністра – міністра економіки, Олексія Резнікова — з посади віцепрем’єр-міністра – міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Олега Уруського — з посади віцепрем’єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості, Андрія Тарана — з посади міністра оборони.

Читайте також: Арахамія назвав кандидатів у міністри замість Уруського та Абрамовського

Фракція «Слуга народу» направила Кабінету Міністрів пропозиції про внесення на вакантні посади в уряді таких кандидатів: Ірину Верещук — на посаду віцепрем’єр-міністра, міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій; Юлію Свириденко — на посаду першого віцепрем’єр-міністра, міністра економіки; Павла Рябікіна — на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Президент Володимир Зеленський направив до Верховної Ради подання про призначення Олексія Резнікова на посаду міністра оборони.

Фото: Слуга народу

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Мелисса Джоан Харт чувствует себя виноватой перед Бритни Спирс

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua