News.ua


Ізраїль знищив «мисливця на шпигунів» ХАМАС на півдні Гази

Январь 17
11:03 2024


Армія оборони Ізраїлю повідомляє, що внаслідок ізраїльських ударів у секторі Гази було вбито шістьох бойовиків ХАМАС, зокрема офіцера, який відповідав за допит підозрюваних у шпигунстві.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Times of Israel.

У повідомленні ЦАХАЛ йдеться про Білала Нофала, що його було вбито під час авіаудару, здійсненого військовими, на основі інформації, наданої Службою розвідки.

Зазначається, що Нофал «відповідав за допит осіб, підозрюваних у шпигунстві проти ХАМАС в південній частині Гази», також він «розробив методи допиту та розслідування», які використовував ХАМАС.

«Його вбивство суттєво вплине на здатність терористичної організації розвивати та нарощувати свої можливості», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: У ХАМАС заявили про загибель у секторі Гази понад 10 тисяч дітей

Як повідомляв Укрінформ, 7 жовтня ХАМАС вторгся в Ізраїль та почав убивати й викрадати як військових, так і цивільних. Ізраїль відповів обстрілами місць базування терористів у секторі Гази.

Семиденна перерва у бойових діях сприяла звільненню близько сотні заручників, утримуваних ХАМАС, в обмін на звільнення 240 палестинських в’язнів у Ізраїлі, а також полегшила доступ гуманітарної допомоги до сектора Гази.

Армія Ізраїлю «відновила бойові дії на повну силу» після порушення угрупованням ХАМАС угоди про припинення вогню.

Фото: @idfonline

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Сильвестр Сталлоне показал редкие фото со своей свадьбы

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua