News.ua


ISW переконаний у перемозі України — Кулеба

Февраль 25
22:44 2023


Американський аналітичний центр “Інститут вивчення війни” (ISW) переконаний у перемозі України.

Як передає Укрінформ, про це міністр закордонних справ Дмитро Кулеба написав у Фейсбуці.

“Завершую поїздку до Брюсселя, Гааги та Нью-Йорка… Було багато всього. Ви, напевно, бачили в новинах. Про одну зустріч розкажу окремо — з директоркою Інституту вивчення війни (ISW) Кімберлі Каган”, — написав він.

Міністр нагадав, що це та сама організація, з новинами від якої українці щоранку починають день: “Вона вже рік панує в українських заголовках”. Експерти ISW регулярно надають якісний аналіз бойових дій та прогнози їх розвитку.

Читайте також: росія не може вести декілька великих наступальних операцій – ISW

За словами Кулеби, на зустрічі з Каган відбувся обмін думками, “що ще і як можна зробити”. “Було приємно почути саме від Кімберлі, що ISW переконаний у перемозі України. Вдячний команді ISW за їхній внесок у нашу перемогу у війні за реальність”, — додав він.

Очільник МЗС також висловив вдячність кожному хто воює на інформаційному фронті в Україні та за кордоном заради перемоги України.

Читайте також: росія намагається приховати масштабні втрати техніки на війні — ISW

Як повідомлялося, у річницю початку повномасштабного вторгнення рф Міністерство закордонних справ закликало міжнародних партнерів подвоїти підтримку України.

Фото: Дмитро Кулеба, Фейсбук

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Мішель і Зеленський обговорили підготовку до Саміту миру у Швейцарії

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua