News.ua


Іспанські військові майже тиждень стежили у своїх водах за десантними кораблями РФ і танкером

Март 27
10:58 2024


Патрульні катери військово-морських сил Іспанії майже тиждень стежили у територіальних водах країни за двома російськими десантними кораблями і нафтовим танкером.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони Іспанії.

«Рано вранці у четвер, 21 березня, патрульне судно Atalaya виявило групу з трьох російських кораблів під час проведення операції з морського спостереження та забезпечення безпеки у водах, що знаходяться під суверенітетом Іспанії», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, по 26 березня за російськими десантними кораблями «Іван Грен» та «Олександр Отраковський», а також танкером «Кола» у територіальних водах Іспанії стежили іспанські патрульні судна Atalaya та Vigía.

Після ідентифікації іспанський корабель Atalaya слідував за російськими суднами до переходу кордону з Португалією, де йому на заміну став фрегат Bartolomeu Dias.

Читайте також: Берегова охорона Китаю застосувала водомети проти філіппінських катерів

Як повідомляв Укрінформ, РФ стикається з серйозними проблемами в торгівлі нафтою в Азії через недоліки розрахунків за неї у валюті, відмінній від долара США.

Фото: Міністерства оборони Іспанії

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

НБУ другий тиждень не купує валюту на міжбанку

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua