News.ua


Ірландія заморозила російські активи на понад €1,7 мільярда

Июнь 22
09:21 2022


Влада Ірландії заморозила на суму в понад 1,7 млн євро активів, пов’язаних з російськими фізичними та юридичними особами, які потрапили під санкції Євросоюзу у відповідь на агресію рф проти України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Irish Times.

За словами речника МЗС країни, всього йдеться про суму в 1,72 млрд євро.

Зазначається, що на початку квітня в документах Єврокомісії ще йшлося про замороження російських активів в Ірландії на суму в лише 839 мільйонів євро.

Вважається, що левова частка цієї суми складається з фінансових активів росіян в різних банківських установах і фондах, а не від конфіскованих яхт, літаків і елітного майна олігархів, які останніми місяцями стали предметом уваги в інших юрисдикціях.

Читайте також: Журналісти виявили в росії мережу компаній — «гаманців путіна»

ЄС прийняв шість раундів санкцій проти росії з початку війни в Україні. Останній пакет, який був спрямований проти російської нафти, банків і військових посадових осіб, набув чинності на початку цього місяця.

Читайте також: Арештовані активи рф треба конфісковувати вже зараз — Подоляк

Як повідомляв Укрінформ, у Німеччині вперше заарештували нерухоме майно та банківський рахунок російського політика, внесеного до санкційного списку ЄС.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Данія оголосила про новий пакет допомоги для України на €33,5 мільйона

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua