News.ua


Глава МЗС Польщі назвав «цілком зрозумілим» рішення США атакувати проіранських бойовиків

Февраль 04
03:00 2024


Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що рішення США завдати ударів у відповідь по окремих цілях проіранських бойовиків в Іраку та Сирії є цілком зрозумілим.

Про це повідомляє Польське радіо, передає Укрінформ.

Сікорський нагадав, що терористичні організації, які підтримує Іран, атакували базу в Йорданії, убивши трьох американських солдатів.

«Вони гралися і догралися. Застосування сили — це завжди важке рішення, але США мають доктрину, що той, хто вбиває американських солдатів, повинен відповідати, і я цьому не дивуюся», — зазначив глава МЗС Польщі.

Читайте також: Сікорський переніс візит до США через поїздку Блінкена на Близький Схід

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти суботи Сполучені Штати завдали авіаударів по цілях в Іраку й Сирії у відповідь на атаку проіранських бойовиків на американську базу в Йорданії, унаслідок якої загинуло троє військовослужбовців.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Міністр військового кабінету Ізраїлю погрожує відставкою, якщо Нетаньягу не виконає його умови

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua