News.ua


Французькі правоохоронці провели для українських колег тренінг із кібербезпеки

Декабрь 19
00:54 2023


Французькі правоохоронці провели тренінг для українських поліцейських, під час якого поділилися досвідом використання новітніх методик у сфері збору та аналізу інформації щодо запобігання і протидії злочинності.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

«Упродовж тижня правоохоронці різних відомств, зокрема співробітники Департаменту кримінального аналізу Нацполіції та Департаменту кіберполіції, удосконалювали навички у сфері кримінального аналізу», — йдеться в повідомленні.

У пресслужбі зауважили, що іноземні колеги поділилися досвідом щодо використання в роботі новітніх методик і інструментів у сфері збору, оброблення, систематизації та аналізу інформації щодо запобігання і протидії злочинності.

Під час тренінгу окрему увагу приділили практичним аспектам стратегічного аналізу, приміром, відпрацюванню кейсів за напрямами незаконного обігу зброї та вибухових речовин, а також протидії кіберзлочинів.

Читайте також: У Рівному відкрили Простір інтеграції, де допомагатимуть ВПО

Зазначається, що курс навчання організований за сприяння Посольства Французької Республіки в Україні.

Як повідомляв Укрінформ, голова підкомітету з кібербезпеки Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони Олександр Федієнко зазначив, що в Україні необхідно зробити так, щоб у кожній державній установі були фахівці з кібербезпеки.

Фото: Нацполіція

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Унаслідок обстрілів Вовчанська загинула людина, троє поранені

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua