News.ua


Держдеп рекомендував громадянам США посилити обережність будь-де за кордоном

Октябрь 19
20:29 2023


Держдеп США у четвер випустив рекомендацію для всіх американських громадян із закликом проявити «посилену обережність» під час перебування за кордоном у зв’язку зі зростанням напруженості в різних регіонах.

Відповідне попередження оприлюднене на офіційному сайті Держдепу, передає Укрінформ.

«У зв’язку зі зростанням напруженості в різних місцях світу, можливості терористичних атак, демонстрацій або насильницьких дій проти громадян та інтересів США, Держдепартамент рекомендує громадянам США, які перебувають за кордоном, проявити підвищену обережність», — зазначається в документі.

При цьому рекомендується американським громадянам бути пильними в туристичних місцях, зареєструватися в програмі STEP для отримання оповіщень та стежити за офіційними повідомленнями Держдепу.

Читайте також: Запрошення Путіна до Китаю є невдалим проявом підтримки Росії – Держдеп

Як повідомлялося, востаннє Держдепартамент публікував подібне попередження в серпні 2022 року після вбивства лідера Аль-Каїди Аймана аль-Завахірі.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Війну проти ХАМАСу неможливо виграти лише військовим шляхом — Бербок

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua