News.ua


Держдеп анонсував Форум партнерства США й України в Вашингтоні

Апрель 13
00:36 2024


Держдепартамент США, USAID та Міністерство торгівлі в партнерстві з Урядом України й Торговою палатою США проведуть Форум партнерства США й України 17 квітня у штаб-квартирі Торгової палати в Вашингтоні.

Про це йдеться в офіційному повідомленні, поширеному в п’ятницю Державним департаментом США, передає Укрінформ.

«Форум збере лідерів бізнесу, урядовців та політиків, щоби визначити, як найкраще допомогти Україні у відновленні й відбудові – у той час, як країна стабілізує свою економіку та закладає основу для відродження й модернізації»,- зауважили в Держдепі.

Читайте також: МВФ покращив прогноз для зростання глобальної економіки

На форумі очікуються виступи Прем’єр-міністра України, Міністра торгівлі США, спецпредставниці США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер та інших високопоставлених представників з обох країн.

Як повідомляв Укрінформ, наступного тижня в Вашингтоні відбудуться Весняні зустрічі МВФ і Світового банку, які зберуть глав урядів, центробанків та профільних міністрів країн-членів. У заходах очікується також участь урядової делегації України.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

МВФ затвердив транш у $2,2 мільярда для України

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua