News.ua


Через обстріли є знеструмлення в шести областях, на Сумщині горіла підстанція

Ноябрь 11
23:22 2023

У Сумській області через обстріл пошкоджено підстанцію, проте електроенергії, яку виробляють українські електростанції, достатньо для потреб споживачів.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства енергетики України.

«Учора (10 листопада — ЕП) внаслідок обстрілу одного з прикордонних районів Сумщини відбулося загоряння обладнання підстанції. Без постраждалих. Пожежу ліквідовано силами ДСНС», — йдеться в повідомленні.

У Міненергетики також детальніше розповіли про ситуацію в енергетиці на 11 листопада.

Наслідки обстрілів

У Дніпропетровській області внаслідок обстрілу відключилася одна лінія електропередачі напругою 6 кВ, без світла залишалися понад 1,1 тис споживачів. Також у Нікополі внаслідок обстрілу пошкоджено газопровід низького тиску — також є відключені споживачі.

Ситуація у прифронтових областях

На Донеччині 10 листопада внаслідок бойових дій вимикались 12 населених пунктів.

На Харківщині через бойові дії відключилася одна повітряна лінія 10 кВ, частково знеструмлено один населений пункт, без світла залишаються понад 1,6 тисячі споживачів.

Через російські обстріли у Чернігівській області знеструмлено 18 населених пунктів, на Сумщині залишаються знеструмленими понад 2,5 тисячі споживачів.

Загалом, без електропостачання залишається частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Чернігівській, Харківській, Херсонській областях. За добу енергетики заживили понад 3,6 тисячі споживачів.

Генерація

Енергогенеруючі потужності працюють у штатному режимі. Запасів вугілля та мазуту на складах достатньо для безперебійної роботи станцій.

Обсяг виробленої електроенергії достатній для повного забезпечення потреб споживачів та промисловості, наголосили у відомстві.

Нагадаємо:

Ввечері, 7 листопада, росіяни обстріляли одну з теплоелектростанцій ДТЕК Енерго у прифронтовій області.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Adidas |

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua