News.ua


Через негоду в Україні знеструмлено більше тисячі населених пунктів 

Январь 09
11:14 2024

фото: Міненерго

Через негоду, яка не вщухає в Україні, знеструмлено 1025 населених пунктів. Через шквальний вітер, обледеніння ліній найбільше відключень на Дніпропетровщині, Одещині, в Миколаївській, Кіровоградській областях.

Про це повідомили у Міністерстві енергетики України.

«У Дніпропетровській області без електропостачання майже 29 тисяч споживачів у 324 населених пунктах, в Одеській області знеструмлено 268 населених пунктів, на Миколаївщині — 215, в Кіровоградській області — 146 населених пунктів», — йдеться у повідомленні.

Також є відключення в Запорізькій — 59 населених пунктів, Херсонській (14), Чернігівській (9) і Чернівецькій (8) областях.

«Аварійні бригади в постраждалих від негоди регіонах переведено на цілодобовий режим роботи. Туди направляється додаткова техніка з інших областей. Проте роботу та пересування ускладнює ожеледь», — наголосили у Міненерго.

Енергетики посилено працюють, аби повернути світло якомога швидше.

Нагадаємо:

На трасі М-13 в Одеській області залишається обмеженим рух для вантажівок і автобусів, а на трасі М-14 відновлюють рух.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На е-Карті для ветеранів доступна інформація про понад 9 тисяч послуг

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua