News.ua


Британія зняла з Фрідмана частину обвинувачень у ході розслідування – FT

Апрель 04
09:24 2023

Британія зупинила розслідування за двома з трьох початкових звинувачень проти підсанкційного російського олігарха Міхаіла Фрідмана через чотири місяці після його арешту.

Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела.

Національне агентство з боротьби зі злочинністю (NCA) припинило розслідування щодо Фрідмана за підозрою в змові з метою обману Міністерства внутрішніх справ і змові з метою дачі неправдивих свідчень. За словами співрозмовників видання, відомство все ще розслідує підозру Фрідману у відмиванні грошей. 

За словами одного з співрозмовників, сторони також сперечаються щодо ордеру на проведення обшуку.

Представник NCA підтвердив, що відомство більше не веде розслідування у цій справі проти «заможного 58-річного росіянина», затриманого під час обшуків в його помешканні у Лондоні в грудні, але не назвав імені Фрідмана. 

Про арешт олігарха широко повідомлялося у грудні, проте агентство відмовилося коментувати ордер на арешт. 

Звинувачення, зняті Агентством з Фрідмана, стосувалися доказів, які Фрідман надав на підтримку заяви на імміграцію до Британії своєї дівчини. 

Нагадуємо:

Національне агентство по боротьбі зі злочинністю Британії (NCA) затримало російського олігарха Міхаіла Фрідмана за підозрою у відмиванні грошей, згодом його звільнили під заставу.

У березні 2022 року Британія вирішила застосувати санкції проти олігархів Міхаіла Фрідмана та Пьотра Авена через агресію РФ проти України. Разом вони є співзасновниками та акціонерами групи LetterOne, а також – Альфа-груп, до якої входить Альфа-банк. 

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Представлено фізичну версію плеєра Winamp

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua