News.ua


Британія з партнерами працюватимуть над збільшенням оборонної допомоги Україні – Джонсон

Март 23
22:43 2022

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив про свій «намір» використати зустрічі G7 і НАТО, щоб «істотно» збільшити оборонну летальну допомогу Україні.

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на CNN, про це повідомив речник Даунінг-стріт.

«Прем’єр-міністр заявив про свій намір використати завтрашні зустрічі G7 та НАТО для посилення тиску на режим володимира путіна та працювати з партнерами для істотного збільшення оборонної летальної допомоги Україні. Лідери намагатимуться задовольнити прохання України та забезпечити Зеленського найсильнішою позицією в поточних мирних переговорах», – сказав речник після телефонної розмови двох лідерів.

Під час розмови Джонсон підтвердив «своє захоплення хоробрістю українських збройних сил та їхнім успіхом у відбитті натиску Росії».

«Зеленський сказав, що бомбардування цивільних районів, у тому числі блокади Маріуполя, є недобросовісним і вимагає відповіді від міжнародного співтовариства», – додав речник Джонсона.

Як повідомлялося, в середу Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з прем’єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном про війну в Україні.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об’єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В ніч на 11 травня безпілотники ГУР атакували нафтопереробний завод "Лукойл" — УП

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua