News.ua


Близько 25 безпілотників над Москвою та Підмосков’ям — слідком РФ шукає причетних

Май 30
10:58 2023


Слідчий комітет Росії заявив, що його слідчі розслідують на місці «факти падіння безпілотних літальних апаратів на будинки в Москві».

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сайт відомства.

«Внаслідок падіння БПЛА в кількох будинках у Москві є незначні пошкодження. Крім того, низка безпілотних літальних апаратів була збита силами російської ППО на підльоті до Москви. За попередніми даними, постраждалих немає», — йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що на місці працюють екстрені служби міста, а також співробітники слідчих органів Головного слідчого управління СК Росії по Москві. Останні займаються встановленням «осіб, які причетні до злочину».

За даними російських ЗМІ, Москву та Підмосков’я атакували близько 25 безпілотників — більшу частину з них збили ППО в Підмосков’ї, частина дронів зачепилися за дерева і дроти, оскільки летіли на надмалій висоті. Три безпілотники врізалися в житлові будинки, але в одного з них не здетонувала вибухівка.

Міноборони РФ заявило, що збито вісім дронів літакового типу. Скільки ще дронів було та що з ними сталося, у військовому відомстві РФ не уточнили.

У Москві після атаки дронів глушать сигнали супутникової навігації. На збої в роботі GPS скаржаться таксисти та водії. Для поліції оголошено план «Тайфун» — збирання особового складу, який залучається до ліквідації наслідків НС.

Читайте також: Москву атакували безпілотники

Після початку Росією повномасштабної війни проти України на російських територіях, як прикордонних, так і більш далеких, відбуваються вибухи, пожежі, атаки БПЛА.

Фото: соцмережі

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Какой церковный праздник 22 мая 2024 года — традиции и что нельзя делать

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua