News.ua


Байден і Зеленський поспілкуються ближчим часом – Білий дім

Декабрь 29
23:41 2021

Президенти США і України матимуть телефонні переговори ближчим часом для того, щоби обговорити, зокрема, ситуацію, пов’язану із загрозами з боку РФ, а також діалогом з російською стороною у різних форматах.

Про це повідомив у середу під час телефонного брифінгу високопоставлений представник адміністрації США, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Можна очікувати, що президент Байден і президент Зеленський підтримуватимуть тісний контакт. Ми поки не маємо конкретно запланованої в графіку розмови, але вони знову поговорять у скорому часі», — зауважив чиновник.

Він підтвердив, що президент Байден дотримується принципу не обговорювати питань, пов’язаних із союзниками та партнерами без їхньої участі.

У цьому зв’язку представник адміністрації підкреслив, що контакти з українською стороною на високому рівні відбуваються на щоденній основі. Чиновник також зазначив, що Білий дім обов’язково поділиться інформацією щодо наступних переговорів між президентами США й України.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Білого дому, президенти США й Росії обговорять у четвер, 30 грудня, телефоном «низку тем, включно з очікуваними дипломатичними переговорами з Росією». Перед цим Державний секретар США провів переговори з Президентом України, щоби підтвердити на вищому рівні позицію Вашингтона щодо непохитної підтримки українського народу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Новий каталізатор перетворює вуглекислий газ на цінні хімікати

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua