News.ua


ЗАЗ зібрав тестову партію Lada

Март 26
22:48 2020

Запорізький автомобілебудівний завод зібрав тестову партію автомобілів марки Lada та відправив її у продаж. Пише Моторкар

Раніше вже повідомлялось, що на заводі в Запоріжжі мала бути зібрана тестова партія машин марки Lada.

Тепер корпорація Укравто (якій належить завод) підтвердила, що була зібрана «невелика тестова партія автомобілів, вироблених Groupe Renault, в рамках процедури аудиту виробничих потужностей ЗАЗ».

З цього варто зрозуміти, що автомобілі були зібрані з готових машинокомплектів від російського АвтоВАЗу, й за припущеннями метою може бути збирання російських автомобілів в Україні з таких комплектуючих, адже прямий імпорт новин машин з Росії заборонений.

На разі, тестове збирання довело, що навіть «після багаторічної зупинки виробництва, виробничі потужності ЗАЗу збережені в працюючому стані, і можуть використовуватися для виробництва автомобілів».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Гітару Еріка Клептона виставлять на аукціон

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua